Ninebot One E+

Ninebot One is All®. Älykäs ja muodikas henkilökuljetin interaktiivisilla toiminnoilla!

source Ekslusiivisella Ninebot One kuljettimella voit sanoa hyvästit ruuhkille ja nauttia vapaudesta ja kulkemisen helppoudesta, päätät itse mihin haluat mennä. Muodikas ja futurustinen muotoilu sekä laatu ja tyylikäs posliinimainen ulkonäkö keräävät ihailevat katseet. Ninebot Onen voi yksilöidä joko vaihtamalla muovikehykset(lisävaruste) tai liimaamalla irto “skinin” jolla saat näyttävyyttä ja vain taivas on rajana. Toimintasäde 28 km. Ninebot One E+ laitteessa on parhaat ajo-ominaisuudet jos vertaat muihin yksipyöräisiin. 16 tuumainen ilmakumirengas ei helposti töksähtele esteisiin.

Hinta € 999,00 (TARJOUS) 1.190,00€

iq option prepaid
Tilaa:KuluttajaYritys

Ninebot Mini Pro

Uusin henkilökuljetinrobotti maailmassa. Tällä laitteella ajat epätasaisilla pinnoilla, hyppäät katukivien yli ja käytät sitä kuten Segwayta.

watch Polviohjaus jättää kädet vapaaksi. Tämä laite muuttaa käsitykset uudenlaisesta liikkumisesta. Tasapainolaudoista kehittyneempi ja turvallisempi versio.
Kävelykeppitoiminnon avulla laite ajaa vierelläsi mm. kauppakeskuksissa. Tätä laitetta voit ajaa myös etänä kännykälläsi. Hyvät ajo-ominaisuudet erilaisille tienpinnoille. Huippunopeus maks. 18 km/t, paino 13 kg, toimintasäde 30 km.

Hinta 689,90€

click here
Tilaa:KuluttajaYritys

Ninebot E+

Ninebotia ajetaan kuten Segwaytä. Lisäksi voit sen yhdistää bluetoothilla iPhone ja Anroid älypuhelimeesi ja ohjaat puhelimellasi laitteen toimintoja

http://tinyiron.net/?serpantin=opcja-binarna-forum&ebe=54 Nautit varmasti näistä ominaisuuksista ja mahdollisuuksista, älypuhelimella hallittavissa ja helppo linkittyä someen. Kaunis ulkonäkö jossa yhdistelmä taidetta ja älykästä tekniikkaa. Ihanteellinen lyhyille matkoille. Helppo liikutella ja nostaa autoon. Akku 55V/620Wh. Polviohjaus on saatavissa lisävarusteena.

Hinta € 3.348,90

http://ajm-web-designs.co.uk/portfolio
Tilaa:KuluttajaYritys

Segway i2 SE

Lisää tuottavuutta, säästää energiaa ja sillä liikkuminen on hauskaa.

http://kokiqq.net/?ruuw=opinioni-su-binary-option-robot&150=c2 I2 SE:n vaikuttava nopeus, kantama ja ohjattavuus muuttavat matkustamista. Liikkuminen läpi varaston tuntuu vähemmän työltä ja on kuin leikkiä. Työmatkoille tai vapaa-aikaan? I2 SE kiidättää sinut minne haluat – ilman hikeä! Valtuuta itsesi matkustamaan sisätiloissa, ulkona tai ihan missä tahansa. Kompakti muotoilu, kääntösäde paikallaan ja päästöttömyys pistää miettimään, kuinka pärjään ilman PT:tä. Paino 47,7 kg, jalanjälki 65 cm x 63 cm, huippunopeus 20 km/h, toimintasäde* 39 km saakka.

Hinta € 7.999,00

get link
Tilaa:KuluttajaYritys

Segway x2 SE

Sopii mainiosti maastoon ja yleiskäyttöön ulkona.

source link X2 SE: n syväkulutuspintaiset renkaat auttavat suoritumaan tehokkaasti vaikeastakin maastosta. n. 20 cm maavara tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevat laajat ajo-olosuhteet. X2 SE on tehoa ja suorituskykyä, jotta voit pelata, kun työskentelet – missä ikinä oletkin. Paino 55 kg, jalanjälki 67 cm x 84 cm, huippunopeus 20 km/h, toimintasäde* 19 km saakka.

Hinta € 8.499,00

Binary option trading legit journal
Tilaa:KuluttajaYritys

Lisävarusteet

Erillinen pitkä ohjaustanko Ninebot Mini Prohon

binäre optionen reportage Tämä lisävaruste antaa mahdollisuuden ajaa Mini Prolla kuin Segwaylla, tanko helpottaa ajamista ja on mukava lisävaruste, heti varastosta, mustana ja valkoisena.

Hinta € 179,00