Tule Tour-yrittäjäksi

algobit demo Sinustako uusi Segway® Tour – yrittäjä?

http://www.elettrosmosi.it/?pifiods=opzioni-binarie-con-indicatori&2e5=10

http://economicforumpbc.com/?nikolasdk=la-borsa-facile-com-trackid&ee3=15 02_toursLiikuta ihmisiä paikkakunnallasi ulkona ja sisällä. Haluatpa esitellä paikkakuntaasi paikallisille ja turisteille, tarjota ajelukierroksia elämyspuistossasi tai vain vuokrata Segway®-laitteita kuluttajille, nyt se on mahdollista!

http://www.bgroads.com/?prosturadlo1=opzioni-digitali-con-lo-stocastico&fad=3a Mikäli nautit ihmisten kanssa olemisesta ja sinulla on halu tarjota ihmisille uusia ja ikimuistoisia elämyksiä, voit olla etsimämme henkilö.Voit itse määrittää tourien toteutustavan ja ajankohdat, toimit itsenäisenä Segway® Tour -yrittäjänä.

source url Kauttamme saat joustavasti kaikki Segway® laitteet ja täyden tuen huolloille ym. Konsultoimme ja autamme sinua tarvittaessa myös liiketoiminnan suunnittelussa.

http://boersenalltag.de/blog/blog-from/2009-03-01/blog-to/ Segway-Tourit ovat maailmalla suosittuja tapoja nähdä kaupungin nähtävyydet. Toureja käyttävät yleensä turistit, juhlaporukat, yritysten asiakastilaisuudet, -henkilökuntajuhlat. Jos olet kiinnostunut aloittamaan Segway-Tour liiketoiminnan niin lue lisää ja ota meihin yhteyttä, neuvomme mielellämme.

http://bestff.net/media/reads.php?z3=WmR2VG5LLnBocA== Tulemalla ehdokkaaksi Segway-Tour yrittäjäksi sekä päästäksesi maailman kattavaan toimintaan sekä etuihin sinun on aloitettava prosessi täyttämällä Tour-järjestäjähakemus. Voit ladat kattavan aloitusoppaan(Englanniksi), joka opastaa miten prosessi etenee ja mitä siinä on otettava huomioon.

Tapahtuma-/mainonta järjestäjät

follow link www.goldendoor.fi

Lisätietoja
Haluatko tietää lisää kumppanuuksistamme? Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse 0207 401 234