Tule Tour-yrittäjäksi

Sinustako uusi Segway® Tour – yrittäjä?

02_toursLiikuta ihmisiä paikkakunnallasi ulkona ja sisällä. Haluatpa esitellä paikkakuntaasi paikallisille ja turisteille, tarjota ajelukierroksia elämyspuistossasi tai vain vuokrata Segway®-laitteita kuluttajille, nyt se on mahdollista!

Mikäli nautit ihmisten kanssa olemisesta ja sinulla on halu tarjota ihmisille uusia ja ikimuistoisia elämyksiä, voit olla etsimämme henkilö.Voit itse määrittää tourien toteutustavan ja ajankohdat, toimit itsenäisenä Segway® Tour -yrittäjänä.

Kauttamme saat joustavasti kaikki Segway® laitteet ja täyden tuen huolloille ym. Konsultoimme ja autamme sinua tarvittaessa myös liiketoiminnan suunnittelussa.

Segway-Tourit ovat maailmalla suosittuja tapoja nähdä kaupungin nähtävyydet. Toureja käyttävät yleensä turistit, juhlaporukat, yritysten asiakastilaisuudet, -henkilökuntajuhlat. Jos olet kiinnostunut aloittamaan Segway-Tour liiketoiminnan niin lue lisää ja ota meihin yhteyttä, neuvomme mielellämme.

Tulemalla ehdokkaaksi Segway-Tour yrittäjäksi sekä päästäksesi maailman kattavaan toimintaan sekä etuihin sinun on aloitettava prosessi täyttämällä Tour-järjestäjähakemus. Voit ladat kattavan aloitusoppaan(Englanniksi), joka opastaa miten prosessi etenee ja mitä siinä on otettava huomioon.

Tapahtuma-/mainonta järjestäjät

www.goldendoor.fi

Lisätietoja
Haluatko tietää lisää kumppanuuksistamme? Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse 0207 401 234