SEGWAY i2 SE JA SEGWAY x2 SE LISÄVARUSTEET

Kova laukku Givi®

segway_givi-bag_090815
Olemme ylpeitä saadessamme tarjota GIVI laukun joka on suunniteltu Italiassa. Tämä tyylikäs, kovakuorinen toiminnallinen laukku on lukittavissa ja turvallinen käyttää.

get link Yhteensopiva Gen II ja SE malleihin.

Etulaukku

Tähän tilavaan, monipuoliseen tankolaukkun voit ottaa mukaan lompakon, älypuhelimen, vesipullon tai mitä tahansa muuta haluat *, sinun matkaasi. Se on helppo kiinnittää ja irrottaa PT:stäsi, joten sinulla on mahdollisuus ottaa se mukaasi. Se on välttämätön!

free online dating caribbean Yhteensopiva Gen II ja SE malleihin.

get link *Huomio: Älä laita yli 5kg etulaukkuun.

Lastauslevyt

Jos haluat ottaa kaikki irti PT:n rahtikapasiteetista, varusta se lastauslevyillä. Käytä joustonarua ja maksimoi sen hyödyllisyyttä. Tämä levy voidaan nopeasti asentaa mihin tahansa i2, x2 tai SE malliin.

see Yhteensopiva Gen II ja SE malleihin.

Rahtikehikot

Nämä kehikot mahdollistavat laitteen nostamisen ja helpon siirtelyn esim. autoon tai perälavalle. Niihin voi myös kiinnittää valaisimia, tarvikkeita, rahtia tai jotain muuta mitä haluat ottaa mukaan matkalle.**

rencontres gay kinshasa Yhteensopiva Gen II ja SE malleihin.

http://plasticrepair.es/?esminer=citas-web-nueva-eps&234=89 ** Huomautus: Muista ettet ylitä kuljettimen suurinta hyötykuormaa 118kg.

Tablet & -puhelinpidike

Tällä kiinnikkeellä kiinnität monenlaisia nykypäivän tabletteja tai älypuhelimia, joten voit saada omaan kuljettimeesi Wi-Fi:n, sähköpostin, erilaisia sovelluksia, GPS:n jne.

enter site Yhteensopiva Gen II ja SE malleihin.

watch

Haluan tilata lisävarusteita

https://www.gemeinde-stammham.de/destolo/2682