ONE E+

One E+ vapaampaan liikkumiseen

Sen voi yhdistää bluetoothilla iPhone ja Anroid älypuhelimeesi ja ohjaat puhelimellasi laitteen toimintoja. Nautit varmasti näistä ominaisuuksista ja mahdollisuuksista ja helppo linkittyä someen.

Kaunis ulkonäkö jossa yhdistelmä taidetta ja älykästä tekniikkaa. Ihanteellinen lyhyille matkoille tai miksei jopa pidemmälle matkalle. Helppo liikutella ja nostaa autoon. 55,5V/320Wh/8C. 

Onea voit käyttää erilaisiin harjoitteisiin, voit haastaa aivojen ja lihaksien toiminnallisuutta samalla kehittäen niitä. One is All – Ninebot One on älykäs ja muodikas henkilökuljetin interaktiivisilla toiminnoilla.

Ekslusiivisella Ninebot One kuljettimella voit sanoa hyvästit ruuhkille ja nauttia vapaudesta ja kulkemisen helppoudesta. Päätät itse mihin haluat mennä.

Hanki omaksesi tai vuokraa käyttöösi

Valitse itsellesi / yrityksellesi sopivin vaihtoehto One E+ hankintaan. Mikäli laitteesta herää kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

One E+

Kertaluontoinen maksu
879
  • Hanki One E+ omaksesi
  • Nopesti käyttöön

One E+

Käsiraha 250€
50
/ kk
  • Maksat 18 kuukautta
  • Lopullinen hinta 900€

Miksi ostaisit Onen?

Uskomme, että One on ykkönen tulevaisuuden liikkumisessa! One on uusi tapa liikkua, ympäristöystävällinen, tilaasäästävä, näppärä ja helppo käyttää. Kun sen oppii laitteesta tulee henkilökohtainen liikkumaväline arkeen ja vapaa-aikaan.

Ajomatka: n. 25-35 km
Huippunopeus: 17-28 km/h
Latausaika: 2,5-5,5 tuntia
Nettopaino: 13.8 kg

Hanki omasi

Pyydä tarjous