source url

http://www.arthotelvarese.it/?yutie=opzioni-digitali-a-60-secondi-strategie&71e=01

Uusi tapa myydä ja markkinoida

binary options turbo trading Olemme kehittäneet Segway -henkilökuljettimelle uuden toimialan, vie liiketoimintasi sinne minne haluat, myy ja markkinoi siellä missä on ihmisiä. Kioski on brändätty ilmeesi mukaisesti olet kaukaa tunnistettavissa.

Elintarvikeviranomaisten hyväksymä

go here Kioski on ensimmäinen maailmassa ja hyväksytty elintarvikemyyntiin Eviran toimesta ja siinä on Oiva tunnus. Kioskin kylmä- ja lämminratkaisut toteutetaan samalla tekniikalla kuin lentokoneissa ja junissa, tuotteesi pysyvät kylminä tai lämpiminä useita tunteja.

Muokattavissa asiakkaan mukaan

source Kioskiratkaisumme ovat muokattavissa erilaisiin tarpeisiin. Kehittäessämme tuotetta johtoajatuksena oli että Segwayn erinomaiset ajo-ominaisuudet säilyvät. Voit ajaa goMobiili -kioskin oviaukoista hisseihin ja sisätiloihin, kioskin leveys on sama kuin Segwayn 65cm ja pituus vain 150cm.

Markkinoi ja ole interaktiivinen

click here Jalkaudu goMobiili -kioskilla sinne missä on ihmisiä ja markkinoi tuotettasi ja ohjaa heidät toimipaikkaasi, ole interaktiivinen ja tehosta liiketoimintaasi samalla markkinoiden tuotteitasi. Kioskin kilpi ja renkaiden pölykapselit ovat brändättävissä ilmeesi mukaiseksi.

Patentoitu

http://mhs.se.loopiadns.com/evenemang/motorhistoriska-marknaden-2009/ goMobiili -kioski on patentoitu tuote samoin, kylmä- ja kuumaratkaisumme. Kioski valmistetaan Suomessa.

binäre optionen usa verboten Tiedustelut: info(at)gomobiili.com, puhelin +358 400 402 717