Uusi tapa myydä ja markkinoida

Olemme kehittäneet Segway -henkilökuljettimelle uuden toimialan, vie liiketoimintasi sinne minne haluat, myy ja markkinoi siellä missä on ihmisiä. Kioski on brändätty ilmeesi mukaisesti olet kaukaa tunnistettavissa.

Elintarvikeviranomaisten hyväksymä

Kioski on ensimmäinen maailmassa ja hyväksytty elintarvikemyyntiin Eviran toimesta ja siinä on Oiva tunnus. Kioskin kylmä- ja lämminratkaisut toteutetaan samalla tekniikalla kuin lentokoneissa ja junissa, tuotteesi pysyvät kylminä tai lämpiminä useita tunteja.

Muokattavissa asiakkaan mukaan

Kioskiratkaisumme ovat muokattavissa erilaisiin tarpeisiin. Kehittäessämme tuotetta johtoajatuksena oli että Segwayn erinomaiset ajo-ominaisuudet säilyvät. Voit ajaa goMobiili -kioskin oviaukoista hisseihin ja sisätiloihin, kioskin leveys on sama kuin Segwayn 65cm ja pituus vain 150cm.

Markkinoi ja ole interaktiivinen

Jalkaudu goMobiili -kioskilla sinne missä on ihmisiä ja markkinoi tuotettasi ja ohjaa heidät toimipaikkaasi, ole interaktiivinen ja tehosta liiketoimintaasi samalla markkinoiden tuotteitasi. Kioskin kilpi ja renkaiden pölykapselit ovat brändättävissä ilmeesi mukaiseksi.

Patentoitu

goMobiili -kioski on patentoitu tuote samoin, kylmä- ja kuumaratkaisumme. Kioski valmistetaan Suomessa.

Tiedustelut: info(at)gomobiili.com, puhelin +358 400 402 717