Ninebot One E+


 
Hauska ja tasapainoa kehittävä uudenlainen tapa liikkumiseen erilaisissa maastoissa. Tasaiselta asfaltilta voit siirtyä huoletta hiekkatielle ja lopuksi kapeille poluille. Ninebot One-E+ on itsensä gyron avulla tasapainottava henkilökuljetin, mikä helpottaa laitteen hallittavuutta. Siitä huolimatta laite vaatii tasapainoharjoittelua ja kehon hallintaa. Toimintamatka yhdellä latauksella on n. 25-30 kilometriä. Henkilökuljettimen huippunopeus on 18-22 km/t. Älypuhelin yhdistyy bluetoothin avulla henkilökuljettimeen, jonka välityksellä saat tärkeimmät tiedot laitteesta mm. nopeuden, akun varaustason ja paljon muuta tietoa. Ninebot One-E+ on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista jonka ansiosta se on roiskeveden kestävä. Laitteessa kantokahva.


Tutustu

Segway PT akut, 73,6V

1.350,00 € per kpl, alv 0 %


6.4Ah
10Ah
12Ah 
13.6Ah 
X2, i2, i2SE, X2SE, XT 167, i180 SGW


Osta

BirdAir


 On saavuttanut korkeimmat turvallisuus- ja valmistusstandardit. 31 sertifikaattia jotka yltävät korkeimmalle yhdysvaltalaiselle ja kansainväliselle tasolle. Tämä lauta on kuin yksinkertaisen kaunis ja helppo käsitellä.


Tutustu

BirdOne


Esittelyssä ensimmäinen Bird, jonka voit omistaa. Jätä liikenne taakse ja anna työmatkallesi parempi tarkoitus ilman hiilidioksidipäästöjä.


Tutustu